Εγκατάσταση Κεραιοστημάτων

Υπηρεσία

Εγκατάσταση Κεραιοστημάτων

Οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί της Satellite & Service αναλαμβάνουν όλο το φάσμα υπηρεσιών γύρω απο την επίγεια ψηφιακή κεραία,και την δορυφορική λήψη .Η σωστή λήψη του επίγειου ή του δορυφορικού σήματος, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά κυρίως απο την σωστή τοποθέτηση και ρύθμιση της κεραίας απο τον αδειούχο τεχνικό και την επιλογή των σωστών υλικών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε περιοχής.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για συστήματα ασφαλείας;

Ανάλογα με το είδος συστήματος που θέλεις να εγκαταστήσεις στο σπίτι ή το κατάστημά σου, είναι φυσικό να βρεις διαφορετικά κόστη στην αγορά.

Τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου επηρεάζουν το τι ισχύος συστήματα ασφαλείας χρειάζεσαι, αλλά και το τι ανάγκες έχεις για καλωδίωση. Συνεπώς, επηρεάζουν τις τιμές για το σύστημα ασφαλείας, αλλά και το κόστος εγκατάστασης. Όσο περισσότερο χώρο θέλεις να καλύψεις, τόσο περισσότερους ανιχνευτές, κάμερες και λοιπά εξαρτήματα θα χρειαστείς. Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας θα έχουν και περισσότερη δουλειά να κάνουν για σένα.

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να γίνει η καλωδίωση ενός συστήματος ασφαλείας και κάθε τρόπος ενδείκνυται για διαφορετικές περιπτώσεις. Αρκετές φορές στα νεόδμητα υπάρχει εγκατεστημένη καλωδίωση από το ηλεκτρολογικό συνεργείο του κτιρίου, όμως όπου δεν υπάρχει πρέπει να δημιουργηθεί. Η τιμή εγκατάστασης καλωδίωσης στην αγορά είναι περίπου 1-1.5€ ανά εγκατεστημένο μέτρο (υλικό και εργασία).

Η μάρκα του συστήματος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τιμή, την αξιοπιστία και την εγγύηση που παρέχεται. Ένα επώνυμο και ένα ανώνυμο σύστημα ασφαλείας μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Ωστόσο, το επώνυμο σύστημα είναι πιο πιθανό να έχει καλύτερο service μετά την αγορά, αλλά και εγγύηση.

Εγγύηση

Η εταιρία μας παρέχει 2ετή εγγύηση για την αξιοπιστία των προϊόντων της,καθως και της αποτελεσματικής της εργασίας.

Scroll to Top