Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

Υπηρεσία

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) έχει ως σκοπό την συνεχή οπτική επιτήρηση, ολόκληρο το 24ωρο, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων διαφόρων εγκαταστάσεων όπως σπίτια,κτίρια τραπεζών, δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, βιομηχανίες, αποθήκες, λιμάνια, κλπ, έτσι ώστε να αποφευχθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις όπως κλοπή εξοπλισμού, εισβολή και δολιοφθορά.
 

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για συστήματα ασφαλείας;

Ανάλογα με το είδος συστήματος που θέλεις να εγκαταστήσεις στο σπίτι ή το κατάστημά σου, είναι φυσικό να βρεις διαφορετικά κόστη στην αγορά.

Τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου επηρεάζουν το τι ισχύος συστήματα ασφαλείας χρειάζεσαι, αλλά και το τι ανάγκες έχεις για καλωδίωση. Συνεπώς, επηρεάζουν τις τιμές για το σύστημα ασφαλείας, αλλά και το κόστος εγκατάστασης. Όσο περισσότερο χώρο θέλεις να καλύψεις, τόσο περισσότερους ανιχνευτές, κάμερες και λοιπά εξαρτήματα θα χρειαστείς. Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας θα έχουν και περισσότερη δουλειά να κάνουν για σένα.

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να γίνει η καλωδίωση ενός συστήματος ασφαλείας και κάθε τρόπος ενδείκνυται για διαφορετικές περιπτώσεις. Αρκετές φορές στα νεόδμητα υπάρχει εγκατεστημένη καλωδίωση από το ηλεκτρολογικό συνεργείο του κτιρίου, όμως όπου δεν υπάρχει πρέπει να δημιουργηθεί. Η τιμή εγκατάστασης καλωδίωσης στην αγορά είναι περίπου 1-1.5€ ανά εγκατεστημένο μέτρο (υλικό και εργασία).

Η μάρκα του συστήματος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τιμή, την αξιοπιστία και την εγγύηση που παρέχεται. Ένα επώνυμο και ένα ανώνυμο σύστημα ασφαλείας μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Ωστόσο, το επώνυμο σύστημα είναι πιο πιθανό να έχει καλύτερο service μετά την αγορά, αλλά και εγγύηση.

Για την επιτήρηση των εξωτερικών χώρων τοποθετούνται κατάλληλες κάμερες εξωτερικού χώρου, σταθερές ή τηλεχειριζόμενες, οι οποίες ελέγχουν την περίμετρο και τις εισόδους των εγκαταστάσεων. Για την επιτήρηση των εσωτερικών χώρων των εγκαταστάσεων, τοποθετούνται αντίστοιχα κάμερες εσωτερικού χώρου, σταθερές ή τηλεχειριζόμενες σε κάθε επίπεδο και ελέγχουν κατά κύριο λόγο τις εισόδους (κλιμακοστάσια και ανελκυστήρες). Τα σήματα όλων των καμερών, συγκεντρώνονται σε ένα κεντρικό σημείο ελέγχου το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει ψηφιακούς καταγραφείς (DVR), οθόνες, πληκτρολόγια χειρισμού και τηλεχειρισμού κλπ.

Εγγύηση

Η εταιρία μας παρέχει 2ετή εγγύηση για την αξιοπιστία των προϊόντων της,καθως και της αποτελεσματικής της εργασίας.

Scroll to Top