Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας

Υπηρεσία

Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στα συστήματα ασφαλείας της αμερικάνικης εταιρείας CADDX (American Made Security) και είναι σε θέση να προσφέρει σίγουρες και ποιοτικές λύσεις, εκμεταλλευόμενη την πολυετή πείρα και τη διαρκή ενημέρωση των ανθρώπων της.
 

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος για συστήματα ασφαλείας;

Ανάλογα με το είδος συστήματος που θέλεις να εγκαταστήσεις στο σπίτι ή το κατάστημά σου, είναι φυσικό να βρεις διαφορετικά κόστη στην αγορά.

Τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου επηρεάζουν το τι ισχύος συστήματα ασφαλείας χρειάζεσαι, αλλά και το τι ανάγκες έχεις για καλωδίωση. Συνεπώς, επηρεάζουν τις τιμές για το σύστημα ασφαλείας, αλλά και το κόστος εγκατάστασης. Όσο περισσότερο χώρο θέλεις να καλύψεις, τόσο περισσότερους ανιχνευτές, κάμερες και λοιπά εξαρτήματα θα χρειαστείς. Ταυτόχρονα, οι τεχνικοί συστημάτων ασφαλείας θα έχουν και περισσότερη δουλειά να κάνουν για σένα.

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να γίνει η καλωδίωση ενός συστήματος ασφαλείας και κάθε τρόπος ενδείκνυται για διαφορετικές περιπτώσεις. Αρκετές φορές στα νεόδμητα υπάρχει εγκατεστημένη καλωδίωση από το ηλεκτρολογικό συνεργείο του κτιρίου, όμως όπου δεν υπάρχει πρέπει να δημιουργηθεί. Η τιμή εγκατάστασης καλωδίωσης στην αγορά είναι περίπου 1-1.5€ ανά εγκατεστημένο μέτρο (υλικό και εργασία).

Η μάρκα του συστήματος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τιμή, την αξιοπιστία και την εγγύηση που παρέχεται. Ένα επώνυμο και ένα ανώνυμο σύστημα ασφαλείας μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Ωστόσο, το επώνυμο σύστημα είναι πιο πιθανό να έχει καλύτερο service μετά την αγορά, αλλά και εγγύηση.

Ασφάλεια

Σε ένα από τα πιο απαιτητικά επαγγέλματα της εποχής μας, η εταιρία στηρίζεται στους τεχνικούς της, στον εξοπλισμό της, στις τιμές και στην αξιοπιστία των προϊόντων της. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω, κάνει την εταιρεία μας ιδανική επιλογή για να εμπιστευτεί κανείς την ασφάλεια της οικογένειας, του σπιτιού ή της επιχείρησής του.

Ποιότητα

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα καλώδια της αγοράς για συστήματα συναγερμών,επικασσιτερωμένα αγγλικής προέλευσης. Φροντίζουμε για το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα της εγκατάστασης στο χώρο σας.Στόχος μας σε κάθε εγκατάσταση είναι η έμφαση στη λεπτομέρεια,τόσο σε λειτουργικό επίπεδο όσο και σε αισθητικό,με τελικό στόχο την αξιόπιστη λειτουργία του συναγερμού σας.

Εγγύηση

Η εταιρία μας παρέχει 2ετή εγγύηση για την αξιοπιστία των προϊόντων της,καθως και της αποτελεσματικής της εργασίας.

Scroll to Top